Magamról

Saját fotó
Kedves olvasó, ha erre jársz, tudd, hogy minden sort és fotót az életigenlés alkotott, hogy mindig van remény, merj váltani, akár munkát, országot, párt. Ne félj, magadnak mindig ott maradsz Te. Sose vagy egyedül, mindig van kiben bíznod. Akkor meg mi baj történhet. Utazz, szeress, egyél jókat,igyál finom italokat, aztán a többi jön magától.

2016. október 15., szombat

Fotóztunk


Ételfotó workshop-on jártam ma és nagyon jól szórakoztam. Remélem a képeimen is látni fogod majd a változást. Igyekezni fogok igérem. 
Carole Poirot és Aimee A  Twigger  szervezte a rendezvényt, Itt olvashatsz róluk többet, ha szeretnél a következőn résztvenni. 
http://www.carolepoirot.com/workshops-and-dates/london-styling-photography-workshopés 
http://www.twiggstudios.com/
Végre Carole úgy magyarázta el, hogyan kell manuálisan használni a fényképezőgépet, hogy még én is megértettem. Majd Aimee mutatta meg, hogyan dekorál szárazvirágokkal tortát. 
A következő rész arról szólt, hogyan rendezzük el az ételt, amit fotózni szeretnénk. Erre Aimee tortája tökéletes alany volt. Carole két mesés kompozíciót dobott össze néhány perc alatt. Végül mi is gyakoroltunk, ötleteltünk, fotóztuk egymás munkáit. A két hölgy ebéddel is kedveskedett nekünk, aminek természetesen a torta modellünk volt a kedvenc része.
A résztvevők Anglia minden részéről érkeztek. Sőt két német lány csak emiatt a rendezvény miatt repült ide. Többen bloggerek, vagy étellel foglalkoznak. A közös hobbi megalapozta a jó hangulatot. 
Íme néhány kép a napról. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése