Magamról

Saját fotó
Kedves olvasó, ha erre jársz, tudd, hogy minden sort és fotót az életigenlés alkotott, hogy mindig van remény, merj váltani, akár munkát, országot, párt. Ne félj, magadnak mindig ott maradsz Te. Sose vagy egyedül, mindig van kiben bíznod. Akkor meg mi baj történhet. Utazz, szeress, egyél jókat,igyál finom italokat, aztán a többi jön magától.

2014. július 30., szerda

Neil McCharthy salátája

Ha figyelmesen olvassuk Jackie Collins Gyilkosság és Bosszú című könyvét felfedezhetünk benne egy jelenetet, amikor a főhősnőt meghívják salátázni a Beverly Hills-i Hotel Polo Lounge-ba. Ahol is megkóstólhatja Neil McCharthy féle legjobb nyers salátát. Nem véletlen, hogy említést tesz Jackie a helyről és a salátáról, mert valóban, maga is nagy rajongója mindkettőnek.
Mr Neil McCharthy1941 - ben kérte ezt a salátát az étteremben, ahova rendszeresen járt Polót játszani.
Igaz, hogy Mr Neil mondhatni csupán egy könyvelő volt, viszont olyan hires ügyfelekkel, mint például Eva Gardner, Lana Turner, vagy Ginger Rogers. Mindenesetre a salátája is felkapott lett, mint a könyvelési tudománya és a mai napig készítik Hollywoodban.

Elkészítése:
Egy negyed jég és egy negyed római saláta
fél bögre grill csirke csíkokra vágva
fél bögre sült cékla
fél bögre sült, felcsíkozott bacon
fél bögre főtt tojás
negyed bögre paradicsom
negyed bögre avocado

Az öntethez:
egy cent balzsam ecet
3 sült fokhagyma
egy kanál dijon mustár
egy kevés olaj, cukor és só.

A zöldségeket és a húst, meg a szalonnát elrendezzük izlésesen egy tálon, összekeverjük az öntetet, rácsorgatjuk a salátára és már kész is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése