Magamról

Saját fotó
Kedves olvasó, ha erre jársz, tudd, hogy minden sort és fotót az életigenlés alkotott, hogy mindig van remény, merj váltani, akár munkát, országot, párt. Ne félj, magadnak mindig ott maradsz Te. Sose vagy egyedül, mindig van kiben bíznod. Akkor meg mi baj történhet. Utazz, szeress, egyél jókat,igyál finom italokat, aztán a többi jön magától.

2014. március 22., szombat

Club szendvics

1894 - et írunk, amikor a new york-i, Saratoga Club House kártyatermében Richart Canfield, egyik este annyira későn talál megéhezni, hogy már szinte semmi nincs a konyhában, amiből vacsorát készíthetnének neki, ezért egy gyors szendviccsel csillapítják a művészek patrónusának étvágyát.
A klub tagok el is nevezik a szendvicset, (ami nagyon is ízlik Mr Canfieldnek ) Club szendvicsnek. Ez az a név, ami azóta is rajtamaradt az egyszerű és nagyszerű gyors ételen.
Nem csak Amerika vált rajongóvá, hanem például VIII. Edvárd, Anglia királya is szivesen fogyasztotta és szerette a szendvicset, ami omlós csirkehúsból, ropogósra sült baconból, friss salátalevélből, lédús paradicsom karikákból, három szelet pirítósból és egy kevés majonézesmustárból, vagy mézesmajonézből áll.
A recept véglenül egyszerű.
A pirítósokat megkenjük majonézzel. Az elsőre fektetünk egy salátalevelet, némi főtt csirkemell szeletet, a ropogósra sütött bacont, vékony paradicsom karikát, majd beborítjuk a majonézes pirítossal, folytatjuk a hozzávalók halmozását és a végén még egy szelet kenyeret helyezünk el a tetején, természetesen a majonézes felével lefele.
Mielőtt átlósan félbevágnánk célszerű fogvájóval átszúrni a két felet, nehogy szétcsússzon.
Tálalhatjuk krumplisalátával, sült krumplival, vagy savanyúsággal. Persze azt is megértem, aki a hideg sört preferálja.
Jó étvágyat kívánok.Itt olvashatod a friss híreket. https://www.facebook.com/pages/Legalizabb-gasztro-%C3%A9s-t%C3%B6rt%C3%A9nelem/402011363190704?ref=hl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése