Magamról

Saját fotó
Kedves olvasó, ha erre jársz, tudd, hogy minden sort és fotót az életigenlés alkotott, hogy mindig van remény, merj váltani, akár munkát, országot, párt. Ne félj, magadnak mindig ott maradsz Te. Sose vagy egyedül, mindig van kiben bíznod. Akkor meg mi baj történhet. Utazz, szeress, egyél jókat,igyál finom italokat, aztán a többi jön magától.

2013. szeptember 2., hétfő

Grenadillo gyümölcs

A Grenadillo, vagy Granadilla fényes, sárga kemény héjjú gyümölcs. Ha megszeretnénk kóstólni, nem kell mást tenni, csak késsel levágni a tetejét és már kanalazhatjuk is a passio gyümölcsre hasonlító ízű és formájú belsejét. A magok ehetőek. Csak így magában is fogyaszthatjuk, vagy süteménybe keverve. A levéből, vízzel higítva üdítőt is készíthetünk.
Magas az A és a C vitamin tartalma és segít az egészséges koleszterinszint megörzésében. Magas rosttartalma miatt enyhén hashajtó hatású.
Aki szereti a passio gyümölcsöt, ennek a rokonának is barátja lesz. Finom és praktikus a saját kis tálkájában.Itt olvashatod a friss híreket. https://www.facebook.com/pages/Legalizabb-gasztro-%C3%A9s-t%C3%B6rt%C3%A9nelem/402011363190704?ref=hl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése