Magamról

Saját fotó
Kedves olvasó, ha erre jársz, tudd, hogy minden sort és fotót az életigenlés alkotott, hogy mindig van remény, merj váltani, akár munkát, országot, párt. Ne félj, magadnak mindig ott maradsz Te. Sose vagy egyedül, mindig van kiben bíznod. Akkor meg mi baj történhet. Utazz, szeress, egyél jókat,igyál finom italokat, aztán a többi jön magától.

2012. április 27., péntek

Üdvözöllek a blogomon

Egyre rohamosabban nő a blogom olvasói tábora, aminek hihetetlenül örülök és legalább annyira kiváncsi is vagyok Rátok.
Nagyon szívesen fogadnám, ha megosztanátok velem, hogy akadtatok az oldalamra. Mi tetszett meg benne és mi nem.
Amivel úgy érzem egy kicsit hiányt pótlok, az a híres ételek története. Az ötlet úgy jött, hogy probáltam rákeresni magyar oldalakon ilyen történetekre, de nem nagyon találtam semmit.
Pedig itt Londonban is ahol élek, szívesen fogadták például a Rigó Jancsi mellé a történetet is a híres cigányzenészről és kalandos életéről.
A másik dolog, amiben nagy örömömet lelem mostanában, az a fotózás. Be is szereztem mindenféle szakirodalmat a Food Sylist szakmáról, hogy minél színvonalasabb képekkel tudjam izgalmasabbá tenni az oldalt.
És utoljára, de nem utolsó sorban,főzni is szeretek új dolgokat kipróbálni, egyszerű és finom alapanyagokat összekombinálni.
Sokszor nem úgy kezdek hozzá az ebédhez, hogy rákeresek a neten egy étel elnevezésére és bevásárolok hozzá, hanem benézek a hütőbe és kigondolom, mit mivel lehetne összepárosítani.
Így született ez a ma reggeli kókuszos csiga is a kávém mellé.
A fagyasztóban mindig van leveles tészta, aztán a kezembe akadt egy fél zacskó kókuszreszelék. A doboz tejföl, a vaníliás cukor és  reszelt citromhéj már adta magát. A csoki, meg kívánkozott a tetejére szerintem.
Itt a fotó is, hogy eltudjátok dönteni, egyetértetek-e velem.
Ide irhattok: legalizabb@funyiro.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése