Magamról

Saját fotó
Kedves olvasó, ha erre jársz, tudd, hogy minden sort és fotót az életigenlés alkotott, hogy mindig van remény, merj váltani, akár munkát, országot, párt. Ne félj, magadnak mindig ott maradsz Te. Sose vagy egyedül, mindig van kiben bíznod. Akkor meg mi baj történhet. Utazz, szeress, egyél jókat,igyál finom italokat, aztán a többi jön magától.

2012. április 6., péntek

Ízelítő, csak elővettem a muffin sütőt

Kicsit már meguntam a muffinokat, hiába lehet olyan változatosan készíteni. De a formát még mindig használom. Tojást is remekül lehet benne sütni, csak úgy tükortojásnak, vagy egy szelet baconra is kerülhet. Finom, ahogy a ropogós szalonna csíkon ott a krémes tojás.
Vagy sonka szelet, tojás rá és egy kis sajttakaró a tetejére, mint amikor a serpenyőben sütjük, viszont így még egyszerűbb.
Viszont most csak egy teljesen egyszerü piskota tésztát sütöttem benne, a hagyományos 4 tojás, 4 kanál cukor és négy kanál liszt módszerrel.
Az én töltelékem túró, citromhéj, egy fél citrom leve és vaniliás cukor volt. A tetejére egy kis málna, aztan a porcukor felhő. Nagyon gyorsan kész van és egy kis játékosságot vihetünk a süti  készítésbe azzal, hogy mégse a sokat használt kikockázott sütit kapjuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése