Magamról

Saját fotó
Kedves olvasó, ha erre jársz, tudd, hogy minden sort és fotót az életigenlés alkotott, hogy mindig van remény, merj váltani, akár munkát, országot, párt. Ne félj, magadnak mindig ott maradsz Te. Sose vagy egyedül, mindig van kiben bíznod. Akkor meg mi baj történhet. Utazz, szeress, egyél jókat,igyál finom italokat, aztán a többi jön magától.

2012. március 18., vasárnap

Kedvenc konyhai eszközöm a sütőzacskó

Egyik kedvenc konyhai "eszközömről" szeretnék megemlékezni. Ez pedig a sütőzacskó. Igazából celofánból van és nagyon jó szolgálatot tesz, ha valaki gyorsan akar készíteni sült csikét, vagy zöldséget és a mosogatás se a kedvenc tevékenysége.

Egészségesebben is készülnek benne az ételek, mert kevesebb zsír kell hozzá és mégis szépen megsül benne bármi. A hal sütésnél is jól hasznát vehetjük, nem lesz tőle halacska szag az egész házban.

A használata nagyon egyszerű, csak beledobálod a hús szeleteket, vagy nagyobb darabokra vágott zöldségeket, egy pici olajat és egy kevés vizet,majd fűszereket szorsz utána.Összerázod a zacskóban, hogy mindenütt bevonja a fűszer, összekötözöd a száját és már mehet is a forró sütőbe. Egy tepsibe rakhatsz egy zöldséges zacskót, meg egy húsosat, vagy különbözően is füszerezheted ugyanazt a húst.

Gyorsabban készül el benne minden. Ha látod, hogy már megpuhult az étel, akkor vágj a közepére egy lyukat, hogy meg is tudjon pirulni.
Vidám zacskózást kívánok.
A zacskóban nem túl gusztusos,de a végeredmény sokkal biztatóbban néz ki.Ime.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése