Magamról

Saját fotó
Kedves olvasó, ha erre jársz, tudd, hogy minden sort és fotót az életigenlés alkotott, hogy mindig van remény, merj váltani, akár munkát, országot, párt. Ne félj, magadnak mindig ott maradsz Te. Sose vagy egyedül, mindig van kiben bíznod. Akkor meg mi baj történhet. Utazz, szeress, egyél jókat,igyál finom italokat, aztán a többi jön magától.

2012. február 20., hétfő

Worry dolls, azaz aggódó emberkék

Teljesen véletlen botlottam bele ezekbe a színes textil, cérna és karton papír emberkékbe egy szombat délután.
Peti akkor már hetek óta nagyon rosszul aludt. Sok volt a gondja. Mindig történt valami kiszámíthatatlan dolog, hiába probált mindenre felkészülni.
Szóval ott a boltban eldöntöttem, hogy ezek mától nálunk laknak és így is lett.
A párna alá kell berakni és Neked csak annyi dolgod van, hogy aludj nyugodtan, mert mostantól az aggodó emberek leveszik a válladról a virrasztás fáradalmát. Milyen egyszerű is.
Igazából el is felejtem Öket, mert a lepedő alatt vannak, csak akkor jutnak eszembe, ha áthúzom az ágyat, de annyit elárulhatok, hogy elég jól végzik a dolgukat.
Azóta utánuk is olvastam kicsit. A Guatemalai indiánok készitették eredetileg ugyanerre a célra.
Van is olyan kórház, ahol terápiás céllal használják gyerekeknél. Ha nem is használ,ártani nem fog,de talán ez is csak arról szól, hogy probálj meg hinni Magadban.Ha a babák ott aggódnak egész éjjel, akkor másnap kipihenten könnyebb megoldani mindent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése